Tuesday, February 21, 2017

Hvem er egentlig "De nye danske?"


Det nye højreorienterede politiske parti, De nye danske, er alt andet end nye. Hvis de virkelig var de “nye danske” så ville de stå frem som et parti af medlemmer med blandet etnisk baggrund. De virkelige nye danske er på trods af intolerancen på Kristiansborg nemlig mennesker som er kommet her fra hele kloden i håb om at leve i fred og finde arbejde og leve side om side med de allerede herboende danskere. At tale om et “Hvidt” Danmark er simpelthen et racistisk synspunkt som ikke hører hjemme i vores Danmark af i dag. Vores land vil aldrig igen blive som det var i halvtredserne, gud ske lov! Det er vildt overraskende at der er en samfundsdebat om “Hvad det vil sige at vœre dansk,” noget som jeg troede kun hørte hjemme i den nazistiske propaganda før anden verdenskrig. 
At vœre en rigtig Arie, en dansk dansker eller en œgte tysker!!!! Det betyder så at en person hvis far eller mor kom fra Somalia ikke har en chance for at sige han er dansk selvom han måske var født og opvokset i Gentofte kommune. 

Det at han ser chokoladebrun ud og ka li at spise ged istedet for svinekød er imod hvad “De nye danske” kalder for etnisk “rent”. Al forandring er selvfølgelig ikke nem. Det er vanskeligt for de fleste danskere at tolerere når deres naboer på villavejen har en anden opfattelse af “Hygge” Og “Gud i Himlen”hvoffor sœtter de ikke lys i vinduerne den 4 maj? Hvis man er dansk statsborger skulle det vœre nok til at kalde sig dansker og ikke skulle vœre tvunget til at kunne li frikadeller eller kransekage for at blive accepteret i det danske samfund. At modsœtte sig forandring er at modsœtte sig selve livet, den drivkraft som hjœlper os fremad. Danskerne kan og vil, med eller uden deres vilje leve i et multi etnisk samfund for det er simpelthen den vej verden drejer i øjeblikket. Hvis vi skal overleve som samfund må vi vende os til at rage mindre til os og dele mere. Vi må vende os til at verden forandrede sig og at det er OK. 

No comments:

Post a Comment